Fredag 5 juni 2015

Städning
Idag var det städning i Kalles skola. Alla städade och rensade bland sina papper och saker.
I skolans bibliotek, som är alldeles bredvid hans klassrum, hade bibliotekarien fått en vikarie - Alfons.
Sommarlov brukar betyda att alla saker man har gjort under året tar man med hem. Vi har varit väldigt spända på om han skulle ta hem sina saker eller om han skulle vägra.

Den här fina fisken med vår hund Rosies ansikte har han gjort ganska nyligen och den fick följa med hem utan problem. Han valde att ställa den på en spegelhylla i hallen.
Mest spända var vi ändå över en jättefin tavla i gips som han har format som ett hjärta. Den tavlan tog vi med hem lite i smyg 15 april. http://kallesdagbok.blogg.se/2015/april/onsdag-15-april-2015.html  Vårt smusslande slutade med att tavlan åkte tillbaka till skolan dagen efter. Vi trodde väl aldrig att vi skulle kunna övertala honom att få ta med den hem igen. Efter ett löfte om att den skulle kunna få hänga i garaget så gick han med på att ta hem den.
När vi hade hittat ett bra ställe till fisken och det var dags för hjärtat så lyckades vi faktiskt få ha tavlan kvar inomhus. Han valde att ställa den på sänghyllan i vårt sovrum. Det blev verkligen fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0