Tisdag 22 februari 2022

Idag åkte vi och  hälsade på Kalles mormor och moster. Med snöovädret så kändes det mer säkert att ta tåget. Kalle som resenär på vägen hem var en rolig syn. Han hade fått en påse popcorn av moster Susanne och den var hans handbagage.
(null)


Fredag 18 februari 2022

De senaste veckorna har Kalle känt att mycket går emot honom. I skolan känner han att mycket är svårt och det gör honom irriterad till och från. Den här veckan har han själv fått bestämma hur varje lektion har varit. Han har valt figur och satt fast dem på sitt veckoschema. Bara glada figurer idag, det var ett skönt avslut på en svajig vecka. Skönt med en veckas sportlov nu! 
(null)
(null)


Lördag 12 februari 2022

När hela familjen, utom Kalle, äter asiatiskt så tackar Kalle ändå för maten på asiatiskt vis. 
(null)


Torsdag 10 februari 2022

Så länge vi minns har Kalle varit en nattuggla som tycker det är svårt att vakna på morgonen. Han brukar lite motvilligt gå och byta till pyjamas och borsta tänderna runt 22.00. Till vår förvåning har han helt plötsligt börjat gå redan vid 21.00 och idag var det nog rekord, 20.30. Vi har inte förstått nånting! Idag förklarade han att när mobilen är fulladdad så går han och lägger dig. Han laddar inte på natten, men vet då att det finns mycket laddning till dagen efter. Tja, bra tänkt. Och skönt att vi slipper tjata!
(null)



RSS 2.0