Tisdag 31 augusti 2021

Idag var det friluftsdag i Kalles skola. Minigolf, frisbeegolf och paddla kanot var några av aktiviteterna. En perfekt dag för roliga uteaktiviteter!
(null)
Till lunch fick de kycklingsallad. Till Kalle togs alla grönsaker bort och han fick kyckling och pasta. Kycklingen gick bra, men pastan var prickig av kryddor. Den ville han inte ha utan änderna fick ett gäng pastaskruvar till lunch. När pastan var uppäten av änderna böjde sig Kalle fram och skulle klappa en and. Till Kalles stora förvåning bet anden honom i fingret. Han ryckte snabbt bort handen.
- Mitt finger är ingen pasta, förklarade han för anden. 
Det gjorde inte ont men han var väldigt förvånad över händelsen.

Lördag 21 augusti 2021

Vi förstår inte vad som händer! Kalle har börjat smaka nya saker. Han som alltid har varit bestämd med vad han kan äta eller inte, har börjat smaka på allt möjligt. Igår åt han några tuggor ris, som han har vägrat äta i tio år. Idag åt han potatismos, som han aldrig ätit tidigare. Han hade svårt att avgöra om det var lättast att äta med sked eller gaffel. Till slut valde han gaffel och åt upp allt. 
Vi är mållösa!
(null)


Lördag 14 augusti 2021

När Kalle väljer att vara kvar i sommarstugan när vi andra går över till några grannar, då är det bra att han är så duktig på att kommunicera via mobilen. När filmen tog slut och han ville starta en ny, tog han hjälp av storasyster Maja. Kalles text är de grå meningarna och Majas de blå. Tillsammans löste de det!
(null)

(null)

(null)

(null)



RSS 2.0