Onsdag 26 januari 2022

20 år idag!

Kalle valde att vi, hela stora familjen med åtta personer, skulle äta mat från McDonalds hemma. Till dessert ville han få jello med färska blåbär. Så fick det bli! Eller rättare sagt vi fick tyvärr vara fyra hemna och fyra var med digitalt pga positiva coronatest. Inte lika kul, men Kalle var nöjd. 

Bästa maten enligt Kalle (null)

(null)

Bästa desserten enligt Kalle
(null)

Bästa presenten enligt Kalle (null)


Måndag 17 januari 2022

Idag hade Kalles lärare planeringsdag, men han fick med sig skolarbete att göra på fritids. Lärarna hade verkligen tänkt till eftersom de visste att det skulle bli jobbigt att göra skolarbete på annan plats än på skolan. Överst på papperet med uppgifter fanns schematider som följde de vanliga skoltiderna. Personalen på fritids hjälpte honom igång 9.15 och sen följde han schemat. På rasten tog han en promenad, så stod det på schemat. Så bra!
(null)



Lördag 15 januari 2022

Nu har Kalle kastat ut julen. Idag tömde han sin julkalender på alla 24 figurerna från Super Mario Smash. Figurerna radade han snyggt upp på en hylla i hans rum och kalendern ville han lägga i källaren. Så fick det bli!
(null)


Söndag 9 januari 2022

Idag tittade vi på bilder i datorn. Det var bilder på oss i familjen, släkt, vänner, djur och annat. Kalle var mycket intresserad när det var djur. Då ville han veta vems djur det var och vad de hette. Så fort det var bilder på honom som liten tittade han bort, han ville inte se. 
- Jag är så konstig, så liten, sa han.
Det hjälpte inte att vi försökte förklara att alla har varit små och att bilderna är så fina. Nej, han vill inte se. 

Den här bilden är en favorit. Den är tagen på Kalles farmors 60-årsdag, 2 augusti 2002. Krukan fick hon i present men då var den fylld med blommor och inte med Kalle som då var 6 månader.
(null)


RSS 2.0