Fredag 29 januari 2021

Idag hade Kalle "kök" i skolan. Han skulle baka kokostoppar. 
- Jag kan inte äta kokos ... det är som skal, förklarade han. 
Så bra förklarat, kokos är ju ganska hårt. Han kunde ändå baka dem, trots att de inte gick att äta. Musse Pigg kom på besök under baket:
(null)


Tisdag 26 januari 2021

19 år idag! 
Det var ovanligt lätt att väcka Kalle idag. Han var lite bekymrad när han på en gång gick till badrummet. Han gick rakt fram till spegeln, tittade i den och såg sen lättad ut. Han såg att inget hade hänt över natten, det var ingen skillnad att vara 19 år jämfört med 18 år. Puh! 

Frukost med serpentiner, ballonger och glas som blinkade!
På kvällen samlades hela familjen för att fira Kalle med paket och pizzabuffé. Han var väldigt nöjd med allt och avslutade kvällen med att säga:
- Tack för att ni skapade mig!
(null)


Söndag 17 januari 2021

Det var en mycket stor händelse som inträffade i kväll. Kalle åt varm korv med bröd! Inte så märkvärdigt egentligen, men för honom var det väldigt stort. Han var själv stolt att han klarade av det. Han gick till och med och hämtade en legofigur med en korv med bröd i handen. 
- Jag klarar det här ... kom ihåg att jag är 18 år, förklarade han. 
Med det argumentet borde han kanske kunna prova fler saker!
(null)


Söndag 10 januari 2021

Idag hade vi julgransplundring med familjen. Kalle var inte särskilt road men det var härligt att se alla spontana skratt när vi lekte lekar! 
Först tog vi bort julgranen. Kalle hjälpte till med sekatören. Det hade varit ett smart drag att ta av strumporna! 
(null)
(null)
Efter granen åt vi korv med bröd och chips, en tradition långt tillbaka i familjen. Kalle hade lovat innan att han skulle äta en korv, inte bara korvbröd. Han höll sitt löfte även om han grimaserade hela tiden han åt. Bra gjort! 
(null)
Efter maten lekte vi lekar. Först satte vi knorren på grisen, sen tidningsleken och sist  ringleken. Det var verkligen härligt att se hur han levde sig in i lekarna och skrattade högt tillsammans med oss. 
(null)
Vi avslutade med en fiskdamm, trots att alla är vuxna. Det var uppskattat! 
(null)





RSS 2.0