Fredag 31 maj 2019

När Kalles mat- och sovklocka (han har antagligen en likadan som Bamses kompis Skalman har) ringer, så spelar det ingen roll för Kalle om det passar. När den ringde vid lunchdags på födelsedagskalaset för lilla kusinbarnet Alexia, så hittade han  soffan med filt som skulle passa bra för en liten tupplur. Att ett femtontal personer precis skulle äta lunch vid just det bordet var inget som bekymrade honom. 
(null)Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur löser ni sådana situationer då det är opassande ur ett nt perspektiv?

Svar: Ja, det beror på. Hinner vi se situationen innan han somnar så är det lätt att hitta en annan plats år honom. Skulle han hinna somna så är det värre. Då får man nog vara två som hjälps åt att flytta honom, han är nämligen nästan omöjlig att väcka!
None None

2019-06-01 @ 23:07:02
Postat av: Anonym

A okej. Bra lösning. Ligger Kalle på en nivå där ni kan tex ritprata om en sådan situation och på den vägen visa på andra alternativ

Tex sova i fotölj?

Svar: Ja, att ritptata är superbra. Han föredrar att han ritar, då får han ett bra stöd för att själv kunna formulera sina meningar. Bilder hjälper honom att ”hitta” språket. Ofta vill man ju rita själv, men då blir det ingen bra dialog.
None None

2019-06-03 @ 00:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0