Onsdag 23 mars 2016

Renast i familjen
Tidigt i morse var Kalle till specialisttandvården. De tittade, röntgade, putsade, la på fluor och borstade tänderna. Han är så otroligt duktig, särskilt om man jämför med hur det var för några år sen, när han vägrade att ens sätta sig i tandläkarstolen.
Han valde samma present, som han har valt de senaste gångerna, ett sudd som ser ut som en tand.

På eftermiddagen åkte vi till badhuset. Kalle ville gå till ångbastun flera gånger. Där är luften alldeles fylld med ånga och alltså är sikten inte helt bra. Med hans synskada som gör att han har svårt att se när det är lite skumt, så blev det lite dråpligt när han gick in där andra gången. Första gången hade han blivit visad en plats att sitta på, andra gången ville han klarade det själv och gick mot den plats där han satt första gången. Han vände sig om för att sätta sig ner, men det tog stopp väldigt snabbt. Plastsen var upptagen och Kalle satte sig nästan i knät på mannen som satt där. Efter en stund visade det sig att han hade försökt att sätta sig i knät på en polis.

Tala om att vara renast i familjen - bad i flera timmar och rengöring i munnen hos tandläkaren. Renare kan det inte bli!
 
Kalle 1,5 år och storasyster Maja 3,5 år! Bada var en favoritsyssla redan då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0