Måndag 25 januari 2016

Förberedelser inför 14-årsdagen
Sen flera veckor tillbaka har vi frågat Kalle vad han önskar sig i födelsedagspresent. Hans svar har hela tiden varit att han inte vet något han vill ha. Eftersom vi vill att han ska börja träna sig i att ta kontakt med oss via sms eller telefon, så vill vi att han ska önska sig en mobil. Han har aldrig haft någon och han har alltid sagt nej när vi har frågat om han vill ha en. Han har fortsatt att säga nej, men efter lite övertalning och massor av argument hur bra det skulle vara att kunna ta kontakt med honom så har han gett med sig.
- Men hur blir det ... man kan inte två ... både iPad och mobil ... hur gör man då ... vad tror du? har han förklarat som anledning till att han inte vill ha någon mobil.
Vi har svarat att mobilen är enklare att ta med om man ska åka någonstans och att man kan ha samma saker i den som i iPaden.
- Ok då, har han svarat och accepterat att det kanske blir en mobil ett paket imorgon.
 
Det blir en mobil, som vi hela kvällen har förberett så att den är färdig med rätt appar och fullt laddad. Han kommer förhoppningsvis att inse att det är ganska bra ändå!
Många barn brukar ha svårt att somna kvällen före sin födelsedag. Det är verkligen inget som är ett problem för Kalle. Ikväll var han så trött att han somnade innan han ens hade hunnit öppna tidningen han hade tänkt läsa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0