Måndag 22 februari 2016

Shoppingresa
I morse åkte vi mot Ullared för en minisemester. Vi har hyrt en stuga och stannar två nätter. På vägen stannade vi till och åt lunch på Pizza Hut och passade på att träffa Kalles kusin Rebecka som fick ett avbrott i sina tandsköterskestudier. Kalle ratade pizzorna, men som tur var hade de pannkakor. Han valde lingondricka.
När man åt pannkakor så ingick en bägare med glass. Besvärande när man som Kalle inte tycker om glass. Tur att det fanns andra i sällskapet som gärna hjälpte till.
När vi hade checkat in i stugan så gällde det att "scanna" hela stugan. 
Testa våningssängarna:
Kolla loftet:
Efter ett tag skickade Kalle ett meddelande till våra mobiler. Vi förstod inte vad han menade. Kalles - nej, jag menar Donalds - svar var så roligt!

Sängmys på kvällen. Vi är glada att han gillar att byta miljö och att han ser fram emot den här typen av resor!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad mysigt att bo i stuga! Är Kalle ute efter något speciellt? 😊 hur klarar han miljöer som kan innebära mycket folk och långa köer? Ha en mysig dag i det gula varuhuset 😊

Svar: Det är SÅ bra att hyra stuga, det blir som en fristad för honom och vi kan fixa frukost och lunch som funkar för honom. Han klarar att stå i kö men vi låter honom slippa eftersom vi delar på oss ganska mycket. Ibland får han låna en mobil och tittar på tecknade filmer på YouTube när det blir tråkiga väntetider. Han lät besviken när vi berättade för honom att det är sista natten i stugan. Han skulle gärna stanna hela veckan. 😊
None None

2016-02-23 @ 08:44:09
URL: http://attforstaettpussel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0