Torsdag 22 december 2016

Julavslutning

Idag följde storasyster Mimmi och jag med Kalle till skolans julavslutning. Det bjöds på ett julspel om Kalle Anka och hans vänner, som de äldsta eleverna höll i. Allt var med: Benjamin Syrsa, Tingeling, Snövit, Piff och Puff och mycket mer. Kalle kommenterade högljutt allt han såg, han kände ju igen det. Efteråt sa han att husvagnen var bäst! Han sitter i mitten på bilderna, det högsta huvudet i mitten.

Efter julspelet var det betygsutdelning. Kalle satte sig med betygskuvertet som ett skydd så han iinte kunde se åt höger. Vi trodde att anledningen var att det var pinsamt att mamma och syrran var med. Efter kanske 10 minuter förklarade han orsaken: han tyckte det var läskigt med det gula, glittrigaaa läppstiftet  på flickan som satt bredvid honom.

Han delade ut blommorna till fröknarna och han fick en julklapp av dem.

När vi kom hem ville han öppna julklappen.

- Nu kör vi, sa han högtidligt.
Han var inte helt nöjd med innehållet (inte så ödmjukt av honom, men vi andra gillade innehållet). Han visade det med tre stilleben:

På kvällen klädde vi granen. Dagens bästa var att få en lugn stund och läsa etiketterna och klämma och känna på alla paket under granen. 🎄


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0