Lördag 3 oktober 2015

Stängning
Idag "stängde" vi sommarstugan, för vintern. Vi packade alla matvaror, plockade bort allt som kan ta skada av kylan under vintern, stängde av vattnet och stängde av elen. Stugan har gått i ide!
 
Kalle hade också lite pyssel. Han ville hoppa studsmatta, men det låg några små löv på den så det var storstädning som gällde. Han plockade och plockade ...
... och plockade löv och annat, ...
... och till slut var det helt rent och fritt fram att hoppa.
När allt var tömt och avstängt, bestämde vi oss för att öppna fågelholken som Kalle fick för några år sen. Vi har aldrig sett någon fågel flyga varken in eller ut, men vi har hela tiden undrat om någon har hittat det fina boet.
Det var som att få en present när vi öppnade holkens framsida och hittade ett bo byggt av strån. Det verkade övergivet, men kanske kommer någon fågel tillbaka till våren. Precis som vi kommer tillbaka till våren.
Dagens roligaste var nog ändå de potatisar som vi hade i kylskåpet. Med Kalles höga konsumtion av potatis är det nästan konstigt att de hade blivit bortglömda, men de hade skjutit riktigt kraftiga skott, de var helt ihopflätade med varandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0