Tisdag 19 maj 2014

I nöden prövas vännen
Kalle har en lite speciell relation med en flicka i klassen. Hon är upp över öronen kär och har bestämt sig för att hon och Kalle ska gifta sig och få barn ihop. Hennes kärlek har inga begränsningar alls. Hon berättar för alla i alla möjliga situationer hur mycket hon tycker om honom. Det är väldigt smickrande för Kalle, men tyvärr är hennes kärlek inte helt besvarad. Han är ganska besvärad av alla ömhetsbetygelser och har en lite neutral framtoning mot henne. Man kan säga att han behandlar henne precis som han behandlar alla andra människor.
 
Idag berättade en lärare i klassen att Kalle hade hjälpt till när det hände en olycka på rasten. Den flickan som är så förtjust i Kalle hade på något sätt krockat med en annan flicka och båda hade ramlat och slagit i sina knän. Kalle hade sett att det och tyckte att han behövde hjälp. Han hade sprungit iväg och hämtat en vuxen som hade hjälpt flickorna upp.
- De går andra parken (han menade nog en annan del av skolgården) ...ramlade benen ... jag hämta annan människa ... göra de står upp ... sen gråter ... blir bra ben, förklarade Kalle vad som hade hänt.
Roligt att han agerade och lyckades lösa situationen. I nöden prövas vännen!
 
Kalles bästa vänner: systrarna Mimmi och Maja ( bilden är tagen för 8 år sen, men de är fortfarande hans bästa
vänner! )
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0