Fredag 26 juni 2015

Bakslag
Det kommer att bli en låååång invänjning med de nya hörapparaterna. De senaste dagarna har han haft dem i sina öron i en timme och ikväll satte vi tiduret på 60 minuter igen. Han satte sig tillrätta i soffan med de nya hörapparaterna i öronen och Cartoon Network på TV:n. I handen höll han tiduret som långsamt tickade ner tiden.
Plötsligt ser vi hur han så osynligt som möjligt tar ur den vänstra hörapparaten och smyger ner den under en soffkudde. han fortsätter att titta på TV, som om ingenting hade hänt. Han fortsätter också att ha koll på tiduret.
Vi gick fram till honom och frågade hur det gick med hörapparaterna. Kalle nickade lite frånvarande och höll fast kudden bredvid sig.
- Vad är det under kudden, undrade vi och pekade på den vita kudden han hade armen över.
- VAAA! Kan du se genom kudden, svarade han mycket förvånad.
Vi stoppade tiden på tiduret så att Kalle skulle förstå att de skulle vara i öronen när tiden gick. Direkt satte han in den i sitt öra och flyttade fokus från TV-programmet till tiduret. I 17 minuter satt han och tittade enbart på tiduret och väntade på att få bli fri. Sista minuten kunde han nästan inte sitta stilla, så uppspelt var han att det snart skulle vara över. Han fnittrade och ropade "jaaaa!" så fort klockan ringde.
 
Det vet väl alla att föräldrar har röntgensyn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0