Fredag 21 februari 2014

Olika spöken
Det har varit en lång dag med lite kultur. mycket shopping, mycket gå fram och tillbaka och väldigt mycket intryck för alla sinnen.
Kalle har hängt på efter bästa förmåga, nästan hela tiden. När vi sa att vi skulle gå till slottet slog han bakut, där gick gränsen. Dit ville han verkligen inte. Vi tvingade honom ändå att följa med in i slottsboden. Vi tänkte att han kanske skulle ändra sig när han såg att bara var ett stort hus. Han blev bara surare och argare, så vi gav faktiskt upp och gick tillbaka till hotellrummet.
När vi kom till vårt rum hade han lugnat ner sig, så att det gick att prata med honom om vad det var som gjorde att han verkligen inte ville följa med till slottet. Svaret var väldigt enkelt:
- Jag var färdig och ville hem, sa han och då förstod vi att det egentligen inte var slottet som var problemet. Problemet var att han tyckte att det räckte med alla intryck han fått under dagen. Hans hjärna behövde nog en återhämtning.
 
När vi kom tillbaka till hotellrummet tappade vi upp ett bad åt honom och han hoppade ner i det sköna vattnet.
Vi tänkte att han skulle tycka att det var skönt med ett badkar som inte hade "badkars-spöken" som vårt badkar hemma har. Han  kallar bubblorna i bubbelbadkaret för spöken och dem gillar han inte.
Efter bara ett par minuter meddelade han att han var klar och ville upp. Vi hade alltså fel när det gällde badkarsspöken.
Han satte sig på toaletten med handduken över sig för att torka. Eftersom han såg ut som ett spöke med handduken över sig så kallade vi honom för ett handduksspöke.
- Jag är bara Kalle! svarade han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0