Fredag 1 augusti 2014

Misstag
Det var många kunder och trångt på Kjell & Co. Kalle, Mimmi och Maja var med i butiken och stod och väntade vid ingången till butiken. Pappa var en bit in i butiken.
Antagligen var Kalle lite uttråkad för helt plötsligt gjorde han som han brukar göra på pappa när de busar. De brukar killa varandra på alla möjliga och omöjliga ställen.
Den här gången siktade han in sig på armhålan och med ett bestämt drag körde han in hela sin hand i pappas armhåla för att kittla pappa. När handen tryckte till i armhålan så vände personen på sitt huvud - hoppsan - det var visst inte pappa. Det var en annan man som hade fått Kalles hand i sin armhåla.
Kalle blev alldeles stel och skamsen.
- Det var ett misstag ... jag är så ledsen, fick han ur sig och vände på klacken och gick till pappa.
Efteråt förklarade han "jag kände som fel i mitt huvud". Antagligen är det hans ord för att skämmas.
Om du någon gång känner en främmande hand i din armhåla så kan det kanske vara Kalle som vill busa med dig!
 
Fredag = popcorn, precis som vanligt. Det enda ovanliga var att det var micropopcorn som vi nästan aldrig poppar och att det var en annan micro än den vi är vana vid. Efter 4 minuter (som det behövs på micron hemma) tog vi ut en påse svarta, rykande nästan brinnande popcorn som lämnade en stark stank både i micron och i resten av huset. Försök nummer 2 lyckades vi mycket bättre. Efter 2,5 minuter tog vi ut en påse fina, vita popcorn som vi kunde lägga i burken från nöjesparken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0