Fredag 22 november 2013

Paket och show
Storasyster Mimmi fyllde 17 år idag.
På morgonen firade vi henne med paket och frukost på sängen. Kalle fick ett paket som han bar när vi sjöng för henne vid hennes säng.
- Jag känner spännanade vad finns paketet, sa han och kröp ner i sängen bredvid Mimmi när födelsedagssången var klar.
Mimmi öppnade sina paket med Kalle alldeles bredvid sig. Han la paketpapper över sitt ansikte så att han blev halvt inpackad själv. Han tyckte det var mysigt!
När alla paket var öppnade så satt vi kvar och Mimmi började äta lite av frukosten på frukostbrickan och Kalle låg och halvslumrade.
Alla var på väg till sitt för att göra sig klara för att gå till skola och jobb när Kalle sakta börjar hala fram att paket!!
- Titta - ett paket! sa han lika förvånad som vi andra.
Hoppsan, han hade inte lämnat sitt paket till Mimmi utan tagit med sig det under täcket när han kröp ner i sängen.

I skolan idag var det en uppvisning med dans, teater, musik och sketcher som Kalle skulle gå och titta på. Så fort han kom in i salen så vände han. Instinktivt visste han att det här var ingenting för honom.
Han fick frågan om han ville få sällskap att gå upp en trappa och stå och titta uppifrån på showen. Han gillade alternativet så de gick upp och ställde sig på balkongen.
På bilden är han den högra personen på balkongen.
Så fort showen började segnade han ner bakom muren på balkongen. Han ville inte se! Större delen av hela uppvisningen satt han helt bakom muren, men ibland drog han sig uppåt så att han kunde kika ner på det som hände där nere, på golvet.
Gång efter gång visar han hur jobbigt han tycker det är med stora samlingar med många människor.
Fick Kalle välja så skulle alla skoldagar tillbringas på den egna stolen, i det egna klassrummet med den vanliga personalen och med de vanliga klasskamraterna. Helt fritt från överraskningar!
På bilden har han dragit sig lite uppåt så att han kan se något av det som hände på showen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0