Lördag 9 oktober 2010

Nej betyder ja!
Det var längesen Kalle var på bio. Han tycker mycket om att gå på bio. Trots att det är en ny film han ser och att det inte är på hemmaplan, så är det alltid "ja" till att gå på bio.
Idag var det dags...
Vi förberedde honom på att han skulle få se Toy Story 3. Han blev mycket glad. Vi bokade biljetter och betalade via internet. Filmen finns i både vanlig version och 3D (3-dimensionell) version. Vi bokade den i 3D.

Eftersom man måste ha speciella 3D-glasögon på sig för att kunna se filmen i 3D så förberedde vi honom på det. Han såg fundersam ut, men sa inget.
Det var några timmar kvar till filmen skulle starta.
Efter en stund kom Kalle och drog lite i oss.
- Han vill inte solglasögon, viskade han. Han viskar ofta om det är något som är lite känsligt.
- Du behöver inte ha glasögon, det får du bestämma själv, svarade vi.
Han nöjde sig med det.

Stunden för bio kom. Alla gick in i biosalongen, med varsitt par glasögon. Reklamen startade och sen satte vi på oss glasögonen. Kalle fick hjälp med att sätta på sig sina glasögon, utan protester. Filmen startade.
Glasögonen satt som gjutna på Kalle hela filmen. Självklart - han ville nog inte missa något! 

Det här är så typiskt Kalle. Han säger ofta "nej" till en början, tills han inser att han egentligen vill det som han sa nej till. Som tur är så säger hans stolthet OK till att ändra sig.


Kommentarer
Postat av: Denise

Jag tänkte på Kalle när jag var på förhandsvisningen av Dumma Mej i 3D (även fast jag inte ser i 3D), jag tror att han skulle gilla den. Det var en Kalle-film.

2010-10-10 @ 12:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0