Tisdag 29 mars 2022

Deklaration check ✅
(null)


Lördag 26 mars 2022

Lördagsjobb check ✅
(null)



Fredag 25 mars 2022

Kalle har börjat säga ifrån en del i skolan, när det är för svåra skoluppgifter. Han blir både sur och ibland arg, när han känner att han inte  klarar av sina uppgifter. Fast han alltid får hjälp när han behöver så har han svårt att tygla sig. 

För att göra tydligt för honom har han själv fått bedöma hur han har upplevt lektionerna. Han har fått ett schema och röda (arg/sur), gula (neutral) och gröna (glada) ansikten. Han tejpar själv fast den färg han tycker passar bäst. Det blir så mycket lättare för honom att prata om sina känslor. Det var mycket mer röda ansikten för fem veckor sen, när de började jämfört med hur det blev den här veckan. 
(null)
(null)


Söndag 13 mars 2022

Ibland har Kalle tur. Idag bjöd hans syster Maja på fika och hon vet att han inte är särskilt förtjust i fika. Däremot älskar han jordgubbar. 
(null)
(null)
(null)


Onsdag 9 mars 2022

Idag ställde vi fram våra soptunnor, de skulle tömmas. Frosten på dem lockade till att rista något. Kalle log när han ristade in "Bruno".
- Vi pratar inte om Bruno, skrattade han och syftade på Disney-filmen Encanto. 
Det var nog inte det första vi hade kommit på att skriva, men det var vad Kalle tänkte på just då.
(null)
(null)


Tisdag 1 mars 2022

Fettisdag = semlor. 
Vi frågade Kalle om han också ville ha en semla efter maten idag. Jo, det ville han. Efter en stund kom han tillbaka och förklarade att han ville bara ha locket. Han har inga höga krav när det gäller sötsaker. Det är klart han fick som han ville! 😄
(null)
(null)
(null)


RSS 2.0