Fredag 24 juni 2022

Glad midsommar från dansen runt midsommarstången, men utan dans för Kalles del.
(null)
Att posera vid havet gillade han bättre än dansen.
(null)


Torsdag 23 juni 2022

Första gången på Systembolaget! Kalle vill absolut inte ha " vuxendricka", men så fort vi kom in fick han syn på skylten "alkoholfritt". Han stegade dit och började spana in alla flaskor och burkar. Han fastnade vid en burk med en söt kanin på, den ville han köpa. Vi förklarade att han skulle visa id-kort när han skulle betala. Betalningen på 24 kr gick bra. Däremot var besvikelsen stor när den söta-kaninen-drycken visade sig vara besk. Det var ett bra försök i alla fall!
(null)

(null)


Fredag 17 juni 2022

Igår var Kalles sista dag på Ungdomsfritids. Idag åkte vi dit för att tacka för den fina omsorg de visat honom i 6 år. Med blommor och choklad tackade han för tiden. Nya tider utan fritids väntar!
(null)
Lunchen blev Burger King som var helt i Kalles smak. Första dagen på Kalles sista sommarlov har börjat!
(null)


Fredag 10 juni 2022

3 år på gymnasiet avklarade. Många timmars arbete med skolarbete och annat är slut. Kalle kan känna sig nöjd, han har gjort ett fantastiskt arbete!
(null)
På kvällen firade han på en uteservering på stan. Hamburgare, pommes och en skål i Pepsi fick det bli. 
(null)



Torsdag 9 juni 2022

Idag var det nästsista dagen i skolan innan skolavslutning. Kalke verkar förstå att det är ett nytt liv som väntar efter skolan. Idag skickade han en bild när han var på fritids:
(null)
Han valde själv vilka blommor han ville köpa till lärarna. På korten skrev han "Tack och glad sommar!".  På ett kort ritade han Sid från Ice Age 3. Han förklarade att Maja tycker om Sid. (null)
(null)


RSS 2.0