Fredag 15 juli 2016

Synligt missnöje
Oftast, om Kalle är missnöjd med oss som föräldrar, så gör han något för att "straffa" oss. Han brukar inte säga något, utan gör något istället. I morse när han vaknade var han irriterad redan från början. Klockan 00.30 i natt hade vi sagt till honom att sluta läsa Kalle Anka, släcka lampan och sova. Det gillade han inte, så han var sur redan när han vaknade.

Efter frukost gick han upp till sitt rum. Efter kanske en kvart kom Maja och sa att vi skulle komma och se vad Kalle hade gjort. Vi följde med till övervåningen. Alldeles vid trappans slut var alla våra sängkläder inklusive bäsdmadrasser. De var prydligt lagda bredvid varandra med lakanet över, kuddarna på rätt platser, täcken och överkast också utlagda på rätt platser. Kalle stod i dörröppningen med en bister min. Bakom honom var vår helt tomma säng.

Han kände sig nog lite skamsen för han gick och la sig på vår säng.

Tala om uppfinningsrikt sätt att visa sitt missnöje på. Vi kan absolut inte bli arga på honom. Synd att han inte väljer att visa sitt missnöje på ett enklare sätt som till exempel genom att prata ...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Han är unik helt enkelt! <3 fröken

2016-07-16 @ 00:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0